• Home
  • Noutati
  • 🚚 RockTrans: Mergem Extra-Mila Pentru Comunitatea Noastră! 🌏

🚚 RockTrans: Mergem Extra-Mila Pentru Comunitatea Noastră! 🌏

Dragul nostru rocker,

Dacă te întrebi unde se intersectează transportul de mărfuri cu medicina preventivă, permite-ne să te introducem în ultima noastră aventură.

🌟 “Sănătate dăruim în sate” – Un Proiect Cu Amprentă Umană 🌟

Din umbra camioanelor noastre iese lumină! Suntem entuziasmați să anunțăm parteneriatul nostru cu proiectul extraordinar al Asociației Citești și Crești – “Sănătate dăruim în sate”. Pentru că, ce e un drum bine făcut, dacă nu duce și către binele comunității?

Ce Face Acest Proiect Special?

  • Ajutor Extins la Sate: Servicii medicale de calitate pentru comunitățile care până acum au avut acces limitat la ele. Imaginați-vă, cardiologi și neurologi printre oameni care nu știau cum și când să ajungă la ei pentru rezolvarea problemelor de sănătate!
  • Experți Medicali & Gama Largă de Servicii: Ecografii, EKG-uri, pulsoximetrii și spirometrii. Un vocabular medical care a devenit muzică pentru urechile locuitorilor din comunele Carașova și Botiz.
  • Educație și Cultură: De la cursuri de prim ajutor la dezvoltarea bibliotecilor locale. Sănătatea și cunoașterea merg mână în mână.

Atingem Inimi…și Kilometri

Da, am ajuns împreună la 100 de persoane în Carașova și 160 de persoane în Botiz. Dar țelul nostru nu se oprește aici. Cu ajutorul vostru, al fiecărui partener și client, vrem să transportăm acest proiect și mai departe. Fiecare colaborare cu RockTrans nu înseamnă doar mișcarea unor pachete, ci mișcarea unei comunități întregi către un viitor mai luminos. Împreună, putem să îi sprijinim să ducă accesul la astfel de servicii medicale la un alt nivel!

Poți fii susținător direct al cauzei și al proiectelor asociației, astfel:

ASOCIAȚIA CITEȘTI ȘI CREȘTI

Cont bancar: RO45RZBR0000060021625636

Contact: Mihaela Tismanar, telefon: 0721 461 987

🚀 Viitorul Arată Luminos 🚀

Ce Urmează?

  • Extinderea caravanelor medicale pentru a acoperi mai mult teren.
  • Investiții în echipament permanent.
  • Susținerea logistică și financiară pentru a aduce mai mulți medici și specialiști.

Deci, ce zici? Ești gata să te alături nouă în această călătorie plină de inimi sănătoase și kilometri făcuți cu sens?

Cu toată recunoștința și viteză spre un viitor mai bun, Echipa RockTrans 🚚💕

#togetherWeRock

PS: Nu contează cât de lung e drumul, atât timp cât e pavat cu bune intenții și acțiuni concrete. Haideți să construim împreună autostrada spre o Românie mai sănătoasă! 🛣️💖🇷🇴

  • Share:

admin