Servicii

Game de servicii optimizate pentru industrii diverse

Transporturi complexe de marfă
la prețuri corecte

Industria<br />
agro-alimentară
Industria
agro-alimentară
Industria<br />
farmaceutică
Industria
farmaceutică
Industria<br />
automotive
Industria
automotive
Industria<br />
de retail
Industria
de retail
Industria<br />
construcțiilor
Industria
construcțiilor
Industria<br />
chimică
Industria
chimică
Together we rock.
Împreună găsim soluții viabile pentru orice tip de provocare.
Suntem mereu pregătiți să descoperim noi rute comerciale!

Analizăm și propunem soluții atent elaborate pentru transportul mărfurilor

Transporturi rutiere către
orice destinație europeană

Suntem partenerul de încredere care te pune în mișcare, indiferent de destinație! Ne-am propus să proiectăm soluții croite pe măsura așteptărilor tale, indiferent de marfa pe care dorești să o transporți.
Transport
național
Indiferent de gama mărfurilor, punem la dispoziția clienților noștri alternative diversificate de transporturi intracomunitare. Cât timp există șosele către punctul de livrare, găsim soluții de transport în cei mai buni timpi și în condiții de siguranță.
Transport
internațional
Ne-am axat pe dezvoltarea serviciilor de transport rapid de mărfuri, pe cele mai importante rute comerciale Europene. Optimizând timpii și costul transporturilor europene, suntem pregătiți să descoperim noi rute!
Transport
regim grupaj
Proiectăm soluții avansate pentru simplificarea transportului. Eficiență și dinamism într-un singur transport! Principalul avantaj al acestui tip de transport în regim de grupaj este minimizare costurilor logistice de transport.

Asigurarea - un act de responsabilitate și prevenție

Facem legătura cu orice destinație europeană. În siguranță.

Asigurarea potrivită depinde de nevoile specifice ale fiecărui asigurat. În cazul poliței CMR, răspunderea transportatorului începe de la primirea mărfii până la predarea la destinație. În acest interval, transportatorul răspunde pentru pierderea (parțială sau integrală) și integritatea mărfurilor, răspunderea extinzându-se și la respectarea termenului de livrare.

O altă opțiune, pe care o recomandăm clienților noștri, este asigurarea CARGO. Polița de tip CARGO propune un grad crescut de flexibilitate, adaptat la nevoile proprietarului mărfii. Acesta poate opta pentru o poliță pe o perioadă determinată, în funcție de nevoile de transport. Ambele tipuri de polițe sunt benefice atât pentru transportator cât și pentru client, garantând serviciile de transport realizate în cele mai bune condiții de siguranță.