Asigurare cargo

Prevenim imprevizibilul

logistica si transporturi

Indiferent că este vorba de transporturi aeriene, maritime sau rutiere, obiectivul nostru este ca marfa trimisă de clienți să ajungă la timp și în siguranță.

De timp ne ocupăm, dar atunci când vine vorba de siguranță, preferăm să ne luăm toate măsurile. De aceea, recomandăm asigurarea cargo pentru toate tipurile de mărfuri.

De ce ai nevoie de asigurare cargo?

 

 

 

 

 

 

Deși, în 99% dintre cazuri marfa ajunge cu bine la destinație, riscurile există pe toată durata transportului. Accidentele, neatenția în timpul încărcării, o securizare precară sau chiar furtul sunt principalele riscuri la care survin în timpul transportului. Dacă un astfel de factor de risc se activează în timpul transportului daunele pot fi majore. Asigurarea cargo intervine pentru despăgubirea integrală, astfel încât să minimizeze impactul riscului asupra proprietarului mărfii.

Marfa ta este la adăpost în fața celor mai frecvente riscuri

  • Pierderea sau avarierea mărfii asigurate;
  • Asigurare în caz de incendiu, explozie, accident, deraiere pentru transportul terestru;
  • Asigurare pentru transporturile navale în cazuri de scufundare sau răsturnare a navei;
  • Acoperirea daunelor provocate de fenomene naturale.

Te ajutăm să găsești cea mai bună variantă de asigurare pentru mărfurile tale

Cum?

Consultanții noștri cu experiență în transporturi și logistică au expertiza necesară pentru a construi și recomanda un produs de asigurare personalizat, adaptat nevoilor fiecărui client.

 

Cine are nevoie de o asigurare cargo?

Produsul se adresează companiilor pentru care transportul de mărfuri pe căi rutiere, feroviare, aeriene sau maritime sunt este o parte esențială a activității zilnice. Un argument solid în favoarea încheierii unei polițe de asigurare cargo este valoarea mărfurilor transportate.

Ai nevoie de o ofertă personalizată? Cere o cotație!

    Date de contact

    Date transport