• Home
  • Noutati
  • 11 Ani de transporturilor cu RockTrans – ce călătorie!

11 Ani de transporturilor cu RockTrans – ce călătorie!

Cu ocazia newsletter-ului nr. 50 vrem să povestim despre motivul pentru care ziua de 4 iunie este una specială pentru noi… de 11 ani.

Se împlinesc 11 ani de când am pornit motoarele, zburând, plutind și călătorind cu succes prin toate provocările imaginabile. Nu a fost mereu o plimbare pe autopilot, dar fiecare transport ajuns la destinație cu succes ne-a făcut să zâmbim mândri.

Voi, minunații noștri parteneri și clienți, ați fost co-piloții noștri în această călătorie. Fără ghidajul și suportul vostru, am fi fost probabil doar un alt camion pierdut pe autostrada internațională a comerțului. 😆 Așadar, o uriașă mulțumire pentru că ați ales să călătoriți alături de noi, chiar și când GPS-ul a decis să facă actualizări neașteptate!

În acești 11 ani, am învățat că fiecare transport are povestea sa și că cel mai scurt traseu între două puncte nu este neapărat o linie dreaptă, ci o serie de zig-zag-uri creative prin aer, apă și pe șosele. Dar, la fel ca un Gemeni adevărat, ne-am adaptat, am inovat și ne-am distrat în tot acest proces.

Dacă vreodată am “reușit” să vă facem să ridicați din sprâncene, ne cerem scuze. Fiecare greșeală a fost o lecție învățată și, mulțumită feedback-ului vostru, am ajuns să împlinim 11 ani și să ne simțim cu toții mai dornici ca niciodată să rupem barierele pe care voi le-ați întâmpinat și să vă arătăm că #TogetherWeRock

Știți cum se spune, la 11 ani, suntem în plină preadolescență și, ca orice Gemeni care se respectă, suntem plini de energie și gata să ne dublăm distracția. Deci, așteptați-vă la mai multe surprize, mai multe glume pe bandă rulantă și, bineînțeles, același profesionalism de neegalat (când nu facem stand-up comedy pe IG story).

Suntem entuziasmați să vedem ce ne rezervă următorii 11 ani și sperăm să fie la fel de plini de râsete și kilometri parcurși împreună.

Pentru că, la urma urmei, ce e viața fără un pic de umor și o mulțime de transporturi de succes?

Cu o tonă de recunoștință și un portbagaj plin de marfă,

Echipa RockTrans

Together we work, together we rock!

  • Share:

admin