• Home
  • News
  • Cultura Companiei: Cum Construim o Echipă Solidă și Unită

Cultura Companiei: Cum Construim o Echipă Solidă și Unită

Știți vorba “în spatele fiecărui bărbat puternic este o femeie puternică”? Tot așa și în spatele fiecărui transport realizat de RockTrans: se ascunde o echipă motivată – și ne păstrăm motivația zilnic pentru a putea genera cele mai bune soluții fiecărui client care ne trece pragul. După cei 11 ani de experiență, putem spune că RockTrans Spedition are cultura fundamentată pe valorile de unitate, profesionalism și inovație și dorim să împărtășim cu voi strategiile cheie pe care ne bazăm și care ne-au pus bazele unei echipe solide:

  • Recrutarea și Integrarea: Selecționăm cu grijă candidații care nu doar că îndeplinesc criteriile profesionale, dar care împărtășesc și valorile noastre. Procesul de integrare este conceput să încurajeze colaborarea și să familiarizeze noii angajați cu cultura companiei. Ce ne dorim foarte mult este să nu angajăm doar pentru skill-uri, ci pentru atitudinea în interacțiune și în dorința de a învăța împreună (pentru că în domeniul nostru fiecare zi este o provocare);
  • Formare Continuă: Investim în dezvoltarea profesională și personală a angajaților, oferind acces la cursuri de formare, workshop-uri și seminarii. Acest lucru încurajează inovația și excelența în muncă.
  • Comunicare Deschisă: Promovăm un mediu în care feedback-ul este binevenit și încurajat, iar deciziile sunt luate transparent. Acest aspect consolidează încrederea și respectul reciproc.
  • Activități de Team-Building: Organizăm regulat activități și evenimente care încurajează interacțiunea în afara contextului profesional, contribuind la consolidarea legăturilor personale și la crearea unui sentiment de apartenență. Oare v-am spus că noi în fiecare dimineață înainte de a intra în “câmpul muncii” avem o jumătate de oră de lectură? Dacă acasă nu reușim, pentru că îndatoririle sau clipele de relaxare ne țin în loc, atunci siiiigur avem timp la birou să schimbăm impresii despre cărți sau despre ce articole interesante am mai descoperit. #recomandăm
  • Recunoașterea Performanței: Celebrăm și recompensăm realizările individuale și ale echipei, recunoscând astfel efortul și contribuția fiecărui membru la succesul companiei.

Prin aceste abordări, RockTrans Spedition construiește o cultură organizațională care susține inovația, excelența și un sentiment profund de unitate și apartenență, subliniind că, împreună, “Together We Rock”.

Suntem curioși: pentru voi ce anume a funcționat, ca să aveți o cultură organizațională solidă?

Și nu uitați: dați-ne de veste dacă simțiți că vreți să faceți parte din echipa noastră minunată. Nu se știe de unde poate apărea oportunitatea, plus că nouă ne plac foarte mult inteeracțiunile <3

#togetherWeRock

P.S. în imagine avem doar o parte feminină a echipei deoarece noi chiar celebrăm în fiecare zi din martie ziua femeii. Merităm!

  • Share:

admin