Decembrie – restricții de circulație

Salut!

De fiecare dată când se apropie sărbătorile, zilele libere legal sau weekendurile apare aceeași întrebare pe buzele tuturor celor interesați să facă un transport de marfă să se întâmple din punctul A în punctul B: oare ce restricții rutiere sunt în Europa, în țara X sau Y? Oare când vor ajunge produsele mele la destinație?

Cum mai avem foaaaarte puțin până la mini-vacanța de sărbători (sau vorbim despre maaaaxi vacanță?) este important să avem în vedere și care sunt restricțiile de circulație pentru mașinile cu MTMA (masă totală maximă admisă) mai mare sau egală cu 7.5 tone = camioanele. Asta și pentru că ne va ajuta pe toți să ne organizăm mult mai eficient.

De aceea, vom afișa aici, simplu și rapid, o sinteză a principalelor restricții de circulație pentru camioane din Europa, pentru a evita eventualele neplăceri sau emoțiile pe care le poți avea în fața organelor de control trafic.

Astfel, dacă ai în plan să efectuezi sau să soliciți un transport în perioada următoare, pe teritoriul Europei, iată care sunt resticțiile de circulație:

* A-Austria, DE-Germania, F-Franța, HU-Ungaria, I-Italia, SK-Slovacia, SLO-Slovenia, CZ-Cehia, PL-Polonia, CH-Elveția, LU-Luxemburg, HR – Croația

 

În Ungaria din data de 04.11.2023 până în data de 01.03.2024, pentru vehiculele care fac parte din categoria Euro3 standard, sau mai mare, nu se aplică restricții de circulație în trafic internațional.

În Slovacia, restricția se aplică și pentru vehiculele de peste 3.5 MTMA, în cazul în care acestea tractează o remorcă sau semiremorcă.

În Elveția, circulația este restricționată și în fiecare noapte între orele 22:00 – 05:00.

În Croația, restricțiile de duminică se aplică autovehiculelor de peste 7,5 tone pe tot parcursul anului pe drumul național D2, între Varazdin și Dubrava Krizovljanska.

Dacă ai nevoie de mai multe informații din partea noastră, ne poți suna oricând la numărul de telefon 0 740 101 666 și îți suntem la dispoziție.

#TogetherWeROCK! Fii informat!

  • Share:

admin