• Home
  • Noutati
  • RockTrans Și BertaLand: Împreună Pentru O Lume Mai Bună

RockTrans Și BertaLand: Împreună Pentru O Lume Mai Bună

În calitate de lideri în industria transportului de marfă, noi, RockTrans, știm că succesul nostru nu se măsoară doar în kilometri parcurși sau în marfa livrată. Adevărata noastră măsură a succesului este impactul pe care îl avem asupra comunității noastre. De aceea, suntem mândri să fim susținători ai BertaLand, o asociație din Brașov dedicată îmbunătățirii vieții seniorilor, copiilor și animalelor.

BertaLand, condusă de Laura-Maria Bercean, este un exemplu strălucit de cum putem transforma visurile în realitate. Înființată în 2019, asociația a reușit să creeze un centru unde seniorii, copiii și animalele se întâlnesc pentru a forma o comunitate vibrantă și plină de viață. Aceasta este o viziune pe care o împărtășim și pe care o susținem cu entuziasm.

Centrul BertaLand, inaugurat în iulie 2022, oferă o varietate de activități, de la teatru de păpuși pentru copii, cluburi de carte pentru seniori, la ateliere de pictură și muzică. În plus, BertaLand găzduiește animale abandonate, oferindu-le un cămin sigur și iubitor. Aceste activități nu numai că aduc bucurie și confort participanților, dar creează și un mediu în care empatia și înțelegerea pot înflori.

Susținând BertaLand, ne dorim să inspirăm oamenii să facă bine. Credem că doar făcând bine împreună putem deveni mai puternici. Într-o lume în care seniorii, copiii și animalele sunt adesea neglijați sau abandonați, BertaLand oferă un refugiu de speranță și de înțelegere. Este un exemplu concret de cum putem transforma compasiunea în acțiune și de cum putem face o diferență în viețile celor care au nevoie.

În calitate de susținători ai BertaLand, ne mândrim cu faptul că putem contribui la această misiune nobilă. Înțelegem că societatea civilă este cea mai puternică forță în stat și că fiecare dintre noi are un rol de jucat în construirea unei societăți mai bune și mai îngrijitoare.

Nu este doar despre a face bine, este despre a construi o lume mai bună pentru toți. Împreună, putem face o diferență. Împreună, putem construi o lume mai bună. Împreună, putem face ca BertaLand să continue să strălucească ca un far de speranță și compasiune pentru toți cei care au nevoie. Împreună, formăm societatea civilă, cea mai puternică forță din Stat șifiecare dintre noi are un rol de jucat în această misiune.
Le poți urmări activitatea aici:
– site: https://www.bertaland.org/
– instagram: https://www.instagram.com/berta.land/
– Facebook: https://www.facebook.com/bertalandhome

Spune-ne: care sunt visurile sau cauzele pe care le susții?
Până atunci, nu uita: #togetherwerock!

  • Share:

admin